Đề kiểm tra học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 8

I.Listen to the story.Circle the letter of the most suitable moral lesson.

A-Don’t kill chicken.

B-Don’t be foolish and greedy.

C-Be happy with what you have.

D-I’s difficult to find gold.

II.Choose the best answer A,B,C orD.

1.I am to buy this car.

A.enough rich no B.enough not rich C. not rich enough D.not enough rich.

2.I received a letter.my aunt yesterday.

A.at B.from C. in D.to

3.It’s very difficult.the exam.

A. to pass B.pass C. passing D.passed

4.Did it . in the morning?

A. rained B.rain C.rains D. raining

5.Tom seems.today.

A.happily B.happiness C. unhappily D.happy

6.I am lucky.to study abroad.

A.that B.so C.as D.enough

7.Would you like.a drink?

A.have B.has C.to have D.having

8.I’ll tell.when she’s back

A.her B.hers C.she D.herself

9.Each of us .a new bag.

A. have B.having C.are having D.has

10.He used to. football when he was a kid.

A.plays B.playing C.played D.play

III.Put the words in to the correct forms.

1.John was born in (Scottish).

2.The (arrange). of the pictures made your room more (attract).

3.Tom is one of my (friend). He always talks to everyone in a (friend).way.

4.Yesterday my brother bought me a ( fish).rod.

5. I am very glad to receive her ( invite).to her party.

IV.Sentence transformation.

Eg: To talk to Jill is interesting.

It is interesting to talk to Jill.

1.To do this exercise is not easy.

 

doc3 trang | Chia sẻ: lethuong715 | Lượt xem: 368 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 8, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
M· ®Ò: a817
®Ò kiÓm tra häc kú i M«n tiÕng anh líp 8.
 (Thêi gian: 45 phót kh«ng kÓ thêi gian giao ®Ò.)
***********************
I.Listen to the story.Circle the letter of the most suitable moral lesson.
A-Don’t kill chicken.
B-Don’t be foolish and greedy.
C-Be happy with what you have.
D-I’s difficult to find gold.
II.Choose the best answer A,B,C orD.
1.I am to buy this car.
A.enough rich no B.enough not rich C. not rich enough D.not enough rich.
2.I received a letter........................my aunt yesterday.
A.at B..from C. in D.to
3.It’s very difficult..............................the exam.
A. to pass B.pass C. passing D.passed
4.Did it ....................... in the morning?
A. rained B.rain C.rains D. raining
5.Tom seems...........................today.
A.happily B.happiness C. unhappily D.happy
6.I am lucky.........................to study abroad.
A.that B.so C.as D.enough
7.Would you like.........................a drink?
A.have B.has C.to have D.having
8.I’ll tell.....................when she’s back
A.her B.hers C.she D.herself
9.Each of us .........................a new bag.
A. have B.having C.are having D.has
10.He used to............................... football when he was a kid.
A.plays B.playing C.played D.play
III.Put the words in to the correct forms.
1.John was born in (Scottish).............................
2.The (arrange)............................ of the pictures made your room more (attract)...............
3.Tom is one of my (friend)..................... He always talks to everyone in a (friend).....................way.
4.Yesterday my brother bought me a ( fish)...............rod.
5. I am very glad to receive her ( invite).......................to her party.
IV.Sentence transformation.
Eg: To talk to Jill is interesting.
It is interesting to talk to Jill.
1.To do this exercise is not easy.
It..............................................................................................................................
2.To see from here is difficult.
It..............................................................................................................................
3. Lending him money is silly.
It..............................................................................................................................
4. Drinking this warter is not safe.
It..............................................................................................................................
5. Swimming across this river is dangerous.
It..............................................................................................................................
V.Put the correct forms of the verbs.
1.My uncle (not be)...........................out of his house since he (buy)...................
a color TV.
2.Look!A man (run)................He (want)........................(catch)..........................it.
3.Our grandparents (live).......................in France. They (live).........................there for over 60 years.
4.Tom hopes he (meet).........................many interesting people when he (go)...............on holiday in Hawaii next month.
5.John and her sister (walk)..............................to school now.
VI.Choose the given words for each gap.
area foreign knows living major native 
official population speakers those
 There are about 5,000 (1)......................languages in the world today,but only six of them are (2)....................languages of the world. Two thirds of the world’s population speak (3)...............languages.More than 400 million people speak English as their first or (4).................language. Another 400 million speak it as a second language. Nobody...................(5) exactly how many people speak it as a................(6) language. Chinese is the only language with more (7).................
than English. This is because of the huge (8)....................of China, more than one billion people.English is the native or (9).....................language on one fifth of the land (10)...............of the world. It is spoken in North America, Great Britain, Australia, and NewZealand. In South Africa and India it is one of the official languages. 
1........ 2........ 3............ 4......... 5..... 6.......... 7.......... 8...... 9............. 10.....
 The end
h­íng dÉn chÊm ®Ò kiÓm tra häc kú I
m«n tiÕng anh líp 8
C©u 1 (1®iÓm): B¨ng 1- bµi 4
Don’t be foolish and greedy.
C©u 2 (2®iÓm):
1-C 2-B 3-A 4-B 5-D 6-D 7-C 8-A 9-D 10-D
C©u 3 (1,5 ®iÓm):
1-Scottland 2-arrangement/ attractive 3-friends/ friendly 4-fishing 5-invitation
C©u4 (1,5 ®iÓm):
1-It is difficult to do this exercise.
2-It is difficult to see from here.
3-It is silly to land him money.
4-It is not safe to drink this water.
5-It is dangerous to swim across this river.
C©u 5 (2 ®iÓm):
1-has not been/ bought
2-was running/ wants/ to catch
3-live or are living /haved
4-will meet / goes
5-are walking
C©u 6 (2 ®iÓm): 	1-living 2-major 3-those 4-native 5-knows
6-foreign 7-speakers 8-population 9- official 10-area 
********************************************************

File đính kèm:

  • docDe KT anh 8.doc
Giáo án liên quan