Đề kiểm tra 45 phút môn Tiếng Anh Lớp 9 - Năm học 2015-2016 (Có đáp án)

I. Listen and choose the correct answer for each of the following questions.

( 2,5 points )

1.What time will Jinko be arriving at the airport?

A. 2:00 pm B. 3:00 am C. 3:00 pm

2. How does Jinko prefer going to the bus satation?

A. By bus B. By taxi C. By train

3. What direction is Jinko taking from the park ?

A. Go strait ahead B. Turn right

C. Stop right there and wait for Harry.

4.Where is Harry’s house ?

A. Between the park and the bank. white shirts.

B. Between the primary school and the bus satation.

C. Between the primary school and the bank.

5. Who can Jinko ask if she cannot find Harry’s house ?

A. The bank security officer B. The park security officer

C. The school security officer.

II: Circle the best option to complete each sentence : (2.5 points)

1. Nguyen Du is considered a famous Vietnamese .

A. poetry B. poem C. poet D. poetic

 

doc4 trang | Chia sẻ: Khải Anh | Ngày: 04/05/2023 | Lượt xem: 180 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra 45 phút môn Tiếng Anh Lớp 9 - Năm học 2015-2016 (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
I. Matrix Test of english 9 
Date of testing : 8/10/2015
Chñ ®Ò
NhËn biÕt
Th«ng hiÓu
VËn dông
Céng
ThÊp
Cao
TNKQ
TL
TNKQ
TL
TNKQ
TL
TNKQ
TL
Listening
Listen to a short conversation then choose the correct answer for each of thequestions
Sè c©u
5
5
Sè ®iÓm
 2,5
2,5
 25%
Vocabulary grammar
Language function, phonetic 
Preposition, used to, passive, present perfect tense pronunciation, vocabulary words about fashion,...
Sè c©u
7
3
10
Sè ®iÓm
 1,75
 0,75
25
25%
Reading
 Read a passage about Jeans and answer questions
Sè c©u
3
1
1
6
Sè ®iÓm
1,5
0,5 
0,5
2,5
25%
Writing
Rewrite using passive, wish, used to, present perfect structures 
Sè c©u
5
5
Sè ®iÓm
2,5
2,5 
 25%
Tæng sè c©u hái 
12
3
3
6
1
25
Tæng sè ®iÓm
4,25
1,5
0,75
3,0
0,5
10,0
II. Test 
Test of english 9 
	 Time allowed: 45’
I. Listen and choose the correct answer for each of the following questions. 
( 2,5 points ) 
1.What time will Jinko be arriving at the airport?
A. 2:00 pm B. 3:00 am C. 3:00 pm 
2. How does Jinko prefer going to the bus satation? 
A. By bus B. By taxi C. By train
3. What direction is Jinko taking from the park ?
A. Go strait ahead B. Turn right 
C. Stop right there and wait for Harry.
4.Where is Harry’s house ?
A. Between the park and the bank. white shirts. 
B. Between the primary school and the bus satation.
C. Between the primary school and the bank.
5. Who can Jinko ask if she cannot find Harry’s house ?
A. The bank security officer B. The park security officer 
C. The school security officer.
II: Circle the best option to complete each sentence : (2.5 points)
1. Nguyen Du is considered a famous Vietnamese ..
A. poetry	 B. poem	 C. poet	 D. poetic
2. He is a small boy. He has to depend .. his parents.
A. on
B. to
C. with
D. for
3.Jeans are ..by the young all over the world.
A. wear
B. wore
C. wearing
D. worn
4. The national dress of Japanese women is 
A. Kimono	 B. Ao dai	C. Sari	 D. Jeans
5. I wish I  a car.
A. have
B. had
C. having
D. will have
6. What have fashion .. done to modernize the Ao dai?
A. designers	 B. design	 C. designer	 D. designing
7. The ao dai is the  dress of Vietnamese women.
A. beatiful	 B. traditional	 C. casual	 D . baggy
8. My penpal and I have. once every month since 2004.
A. called B. read C. wrote D. corresponded
Circle the letter A,B, C or D before the word whose underlined part is pronounced differently from those in the other words.
9. A. cloth B. popular C. body D. clothing
10. A. wished B. liked C. embroidered D. missed 
III. Read the passage and answer the questions ( 2,5 points ) 
	Jeans are very popular with young people all over the world. Some people say that jeans are the “uniform” of youth. But they haven’t always been popular. The story of jeans started almost two hundred years ago. People in Genoa, Italy. made pants. The cloth made in Genoa was called “jeanos”. The pants were called “jeans”. In 1850, a salesman in Clifornia began selling “Levi’s pants” became popular with gold miners, farmers and cowboys. Six years later, Levis worker in the United Stated and Europe began wearing jeans. 
Questions.
1. Are Jeans very popular with the old people all over the world ?
2. Who made Jeans?
3. When did the story of jeans started ?
4. What happed with Jeans in 1856 ?
5. Do you like wearing jeans ?
IV. Rewrite the sentences so that it has the same meaning as the first one. 
( 2,5 points ) 
1. They have bought some new computers.
 -> Some new computers.
2. She doesn't write to me very often.
 -> I wish .
3. They will build a new mall.
 -> A new mall..
4. She usually wore uniform when she was a student.
 ->She used 
5. Tuan Anh last wrote to his penpal three months ago.
 -> Tuan Anh hasn’t..
******* THE END *******
III. Answer keys:
I. Listen and choose the correct option ( 2,5ps)
- 0,5p/ 1 correct choice
1. C. 2. B
3. A	 4. C 5. B
II. Choose the best option to complete these sentences (2,5ps)
0,25p/ 1 correct answer
1.B
2.A
3.D
4.A
5.C
6.A
7.B
8.D
9.D
10.C
III. Read the passage and then answer the questions below (2.5ps)
 0,5p/ 1 correct answer
1. No, they aren’t
2. People in Genoa, Italy.
3. 200 years ago
4. Levis worker in the united Stated and Europe began wearing jeans. 
5. Ss’s answer. 
IV. Rewrite these sentences
0.5 point/ correct answer.
1. some new computere have been bought.
2. I wish she wrote me very often.
3. A new mall will be built .
4. She used to wear uniform when she was a student.
5. Tuan Anh hasn’t written to his penpal for three months 

File đính kèm:

  • docde_kiem_tra_45_phut_mon_tieng_anh_lop_9_nam_hoc_2015_2016_co.doc
Giáo án liên quan