Đề kiểm tra 45 phút môn Tiếng Anh Lớp 8 (Có đáp án)

1. You have to cook dinner .

 A. themselves B. himself C. herself D. yourself

2. I am living on the 2nd floor. Peter is living . on the 3rd one.

 A. downstairs B. upstairs C. outside D. inside

3. You can call me when you are out by using .

 A. telephone directory B. public telephone

 C. address book D. answering machine

4. Each year, . destroys homes and injures children.

 A. fire B. match C. kitchen D. soft drink

 

doc4 trang | Chia sẻ: thúy anh | Ngày: 11/05/2023 | Lượt xem: 226 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra 45 phút môn Tiếng Anh Lớp 8 (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Part/ Section/ Q. no
Test items
Question Levels
Q. types
No. of 
items
Test questions
Mark 
alloc
Re
Un
App
Ana
PART 1
Listening
—passage: a passage 
decide whether the statements are T(True) or F (false)
8P
*T/F Statements
 8
 Q 1
8 × 0.25 =
2 marks
PART 2
Lexis-Grammar
—simple past
— Reflexive pronouns
— Adverbs of place
— Vocabulary
—enough 
— Simple tense
—Modal verb
— Be going to
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
P
*Multiple Choice Questions
10
Q 2
10 × 0,3=
3 marks
PART 3
Reading
—passage: 
Theme: A person’s plan
P
P
P
Comprehension questions
 6
Q 3
6 × 0.5
3 marks
PART 4
Writing
— Write a telephone massage
P
P
*Tranformation
 A massage 
Q 4
2×0.5
2 marks
Total
17
3
2
2
24
10. marks
 MATRIX TEST 45’ ENGLISH 8 (No.1) 2011 - 2012
Fullname.............................................
class: 8....
written test 45’
english 8
Marks
Teacher’s remarks
Question 1: Listen to the passage read by the teacher , decide whether the statements are T(True) or F (false) ( ( you'll listen twice) :(2pts)
1. There are some nice things in the bed - room.
2. There's a small table and two armchairs.
3 . The table is in the middle of the room.
4 . There's a sofa opposite the window.
5 . The telephone is under the coffee table.
6. The coffee table is behind the sofa.
7 . There's a clock on the wall.
8 . There isn't a big picture under the clock.
Question 2. Circle the best option A, B, C, or D to complete each sentence ( 3 pts)
1. You have to cook dinner ..........................
	A. themselves	B. himself	C. herself	D. yourself
2. I am living on the 2nd floor. Peter is living .................... on the 3rd one.
	A. downstairs	B. upstairs	C. outside	D. inside
3. You can call me when you are out by using ....................
	A. telephone directory	B. public telephone	
	C. address book	D. answering machine
4. Each year, ..................... destroys homes and injures children.
	A. fire	B. match	C. kitchen	D. soft drink
5. Can I ....................... a message for Daisy ?~ Sure.
	A. let	B. ask	C. leave	D. make
6. The synonym ( tõ ®ång nghÜa) of “ sociable” is .................................
	A. reserved	B. kind	C. generous	D. outgoing
7. My brother isn’t old enough ............................ to school.
	A. going	B. go	C. to go	D. went
8. The earth ................ around the sun.
	A. moves	B. moved	C. is moving	D. move
9. We mustn’t ..................... children play in the kitchen because it is a dangerous place.
	A. lets	B. to let	C. letting	D. let
10. I am going ........................... a movie on TV tonight.
	A. see	B. to see	C. to seeing	D. seeing
Question 3: Read the passage and answer the questions. ( 3pts)
	This Sunday, Lan's family are going to visit their relatives in HaiPhong. In HaiPhong ,Lan is going to buy some English books. Her sister is going to help her aunt with some housework. After that Lan's family and her aunt are going to go swimming in Do Son beach. Lan is going to buy some souvernirs for her classmates. She is not going to take any photographs because they don't have a camera.
	1. What are Lan and her family going to do this weekend?
	2. Is Lan going to buy some English books in HaiPhong?
	3. What is her sister going to do?
	4. What are they going to go do after that? and where?
	5. What is Lan going to buy?
	6. Why isn't Lan going to take any photographs?
Question 4. Read the passage below. Write the the telephone message ( 2 pts)
	A customer telephoned the Saigon Tourist Company on June 28 at 11 a.m. His name was Mr. Tam and he wanted to speak to Mr. Thanh but Mr. Thanh was out. So Mr. Ba took a message. Mr. Tam called about his tour to Singapore. He wanted Mr. Thanh to call him after lunch. Mr. Thanh could reach him at 3 798 668	
Saigon Tourist Company
	.Date:...........................................................................................................................
	Time: .........................................................................................................................
	For: ............................................................................................................................
	Message: ....................................................................................................................
	....................................................................................................................................
Taken by: 	
-- The end---
Answer keys :
Question 1. ( 2 points). Each correct answer is 0.5 point.
1. tidy	2. arrange	3. armchairs	4. beside
Question 2. ( 3 points). Each correct answer is 0.3 point.
1. D	2.B	3.B	4.A	5.C	6.D	7.C	8.A	9.D	10.B
Question3: ( 3pts) Each correct answer is 0.5 point.
1. Lan's family are going to visit their relatives in HaiPhong.
2. Yes, she is.
3. Her sister is going to help her aunt with some housework.
4. After that They/Lan's family and her aunt are going to go swimming in DoSon beach.
5. She/ Lan is going to buy some souvernirs for her classmates.
6. because they don't have a camera.
Question 4. (2 points) . 
- Correct gap-filling for “date” and “time” is 0.6. 
- Correct “for” is 0.4.
- Correct message is 1 point.
	Date: June 28
	Time: 11 a.m
	For: Mr. Thanh
	Message: Mr. Tam called about his tour to Singapore. He wants you to call/ phone/ telephone him after lunch. His telephone/ phone number is 3 798 668
 Taken by: Mr. Ba

File đính kèm:

  • docde_kiem_tra_45_phut_mon_tieng_anh_lop_8_co_dap_an.doc
Giáo án liên quan