Bài kiểm tra số 1 môn Tiếng Anh 8 (Hệ 7 năm) - Năm học 2017-2018 - Trường THCS Hoàng Tân (Có đáp án)

B. GRAMMAR, VOCABULARY AND LANGUAGE FUNTION (2points)

Choose the best answer A, B, or c

1. There is a vase with flowers _________ the table.

A. at B. in C. on

2. We like our math teacher because of his sense of ________.

A. sociable B. humor C. generous

3. You must _________ your homework at home.

A. to finish B. finish C. finishes

4. She went to class late __________ she watched TV late last night.

A. because B. why C. so

5. We ought to ______ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. putting B. puts C. put

6. Nam has to finish the work ______.

A. himself B. themselves C. herself

7. The sun ______ in the east.

A. rose B. rise C. rises

8. You must not let children play in the kitchen. The kitchen is a ______ place.

A. danger B. safe C. dangerous

9. She isn't old enough ________ horor film.

A. to see B. sees C. seen

10. Hello. 03203.456.234 .

 A. Hello. You like it don’t you? B. Hello. I’m fine. Thank you.

C. Hello, Can I speak to Lan, please? This is Nga

 

doc6 trang | Chia sẻ: Khải Anh | Ngày: 08/05/2023 | Lượt xem: 150 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Bài kiểm tra số 1 môn Tiếng Anh 8 (Hệ 7 năm) - Năm học 2017-2018 - Trường THCS Hoàng Tân (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
UBND THỊ XÃ CHÍ LINH
PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO
Họ và tên:.............................................
Lớp: 8...... 
Mark
 BÀI KIỂM TRA SỐ 1
Số phách
 NĂM HỌC 2017-2018
MÔN: Tiếng Anh 8 – Hệ 7 năm
(Thời gian làm bài: 45 phút)
Số phách
Giám khảo
Điểm
A. LISTENING
PART A: LISTENING (1pts)
Part 1: You will hear 5 short conversations. You will hear each conversation twice. There is one question for each conversation. For question 1-to, put a tick under the right answer. (1pt)
Example:
How many people were at the meeting?
1. What will they eat for dinner this evening?
2. What time is it?
3. What’s Michelle going to read?
4. How much did the ticket cost?
5. Where is the chemist’s?
Part B: You will hear a man talking about a day trip. Listen and complete questestions (1pt)
DAY TRIP
To: Lock Ness
Breakfast at	: 	(1)_______________________________________
Meet in	: 	(2)_______________________________________
Colour of lunch ticket:	(3)_______________________________________
Get lunch ticket from:	(4)_______________________________________
Bring:	(5)_______________________________________
B. GRAMMAR, VOCABULARY AND LANGUAGE FUNTION (2points)
Choose the best answer A, B, or c
1. There is a vase with flowers _________ the table.
A. at	B. in	C. on	
2. We like our math teacher because of his sense of ________.
A. sociable	B. humor	C. generous	
3. You must _________ your homework at home.
A. to finish	B. finish	C. finishes	
4. She went to class late __________ she watched TV late last night.
A. because	B. why	C. so	
5. We ought to ______ the wardrobe in the corner opposite the bed.
A. putting	B. puts	C. put	
6. Nam has to finish the work ______.
A. himself	B. themselves	C. herself	
7. The sun ______ in the east.
A. rose	B. rise	C. rises	
8. You must not let children play in the kitchen. The kitchen is a ______ place.
A. danger	B. safe	C. dangerous
9. She isn't old enough ________ horor film.
A. to see	B. sees	C. seen
10. Hello. 03203.456.234 .
 A. Hello. You like it don’t you?	 B. Hello. I’m fine. Thank you.
C. Hello, Can I speak to Lan, please? This is Nga 
C. READING: I. Which note (A - G) says this (1 - 5)? Match questions 1 - 5 to the right letter (1pt)
1. 2. 3. 4. 5. ____
II. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.
Hi! My name is John. I live in Liverpool. Liverpool is a large city in the north of England. I live with my parents, my two brothers and my sister. We live in a large house.
In our house, there is a big kitchen, a dining room, a large living room,and a toilet. There is also a separate room for our washing machine and freezer. Upstairs there are 
five bedrooms, two bathrooms, and another toilet. Outside, there is a large garden.There are two garages.
1. Where does John live?
a. In England. 	b. In Wales. 	c. In Scotland.
2. How many people are there in John’s family?
a.4 	 b.5 	 c.6 	
3. How many rooms are there in John’s house?
a. 10 	b. 11 	c. 13 	
4. Dining room is the room in a house where you_______ .
a. usually relax in comfortable chairs b. eat meals c. cook food and wash dishes 5. Which of the following is not true?
a. John’s family live in a large house.
b. John’s house is big but doesn’t have any gardens.
c. The kitchen in John’s house is big.
D. WRITING
I. Put the following words in the correct order. (1,5 points)
lot / of / have / I’m / lucky / a / friends. / enough / to / good
job / enough / to / experienced / He / isn’t / do / the
us / character / has / a / different / Each / of
enough / warm / water / is / swim / The / for/ us/ to
 the lighting picture/ the table/is /above
II. Write a telephone message (1,5 points)
 A person phoned Accounting Department, Be One limited company at 2 p.m. on September 26th. Her name was Laura and she wanted to speak to the manager, Mr. Hopwood but he was busy. Ms Helen took the message for him. Ms Laura called to inform Mr. Hopwood that the meeting at 3 p.m. the day after will be rescheduled until 3 p.m. the next Friday. Mr. Hopwood could contact her at 1223 578.
The Telephone Message
Accounting Department, Be One limited company
Date: 
Time: 
For: ...
Message: 
Taken by: 
UBND THỊ XÃ CHÍ LINH
TRƯỜNG THCS HOÀNG TÂN
HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT
MÔN: TIẾNG ANH 8
NĂM HỌC: 2017- 2018
Hướng dẫn chấm gồm 1trang
 ĐÁP ÁN 
Số điểm
A
I/ 1. C	2. A	3. B	4. A 5C
1 điểm
0.2x5
II/ 1. She arrived Lan’s house at round 9 a.m / at around 9 a.m	
2. He is 45 years old/ 45 years old
3. He is a teacher
4. Her name is Lan Anh.
5. She is a accountant
1 điểm
0.2x5
B
1. C	2. B	3. B	4. A	5. C
6. A 7. C 8.C 9.A 10.B
2 điểm
0.2x10
C
I/ 1.E 2. G 3.F 4. D 5. B
1,5 điểm
0,3 x 5
II/ 1.a 2. c 3c 4. b 5.b
1,5 điểm
0.3 x 5
D
I/ 1. I’m lucky enough to have a lot of good friends.
 2. He is experienced enough to do the job.
 3. Each of us has a different character.
 4. The water is warm enough for us to swim.
 5. The lighting picture is above the table.
1,5 điểm
0,3 x 5
II/ The Telephone Message
Accounting Department, Be One limited company
Date: September 26th
Time: 2 p.m.
For: Mr. Hopwood
Message: Ms Laura called to inform you that the meeting at 3 p.m. tomorrow will be rescheduled until 3 p.m. next Friday. Her telephone number is 1223 578.
Taken by: Helen
1,5 điểm

File đính kèm:

  • docbai_kiem_tra_so_1_mon_tieng_anh_8_he_7_nam_nam_hoc_2017_2018.doc
Giáo án liên quan