Bài kiểm tra học kì I số 2 môn Tiếng Anh Lớp 8 - Trường THCS Thái Học (Có đáp án)

Question 1. (2 pts)

Listen and choose the best option

1. Elena’s family is moving into a .

A. big flat B. small house C. new house

2. They are having a . to cecebrate.

A. birthday B. party C. dinner

3. They are moving on .

A. 28 June B. 18 June C. 8 June

4. The party is on

A. 14 July B. 4 July C. 24 July

5. Nadia and Max can come . .time.

A. some B. in C. any

6. The party won’t start until

A. 4.30 B. 6.30 C. 7.30

7. Their house is in Hampton and named

A. London B. Highbrige C. Highstreet

8. Don’t bring any present but .

A. ice-cream B. wine C. chocolate

Question 2. Choose the best option to complete the sentences (2,5pts)

1. Nga loves . badminton with her friends

 a. play b. plays c. playing d. played

2. My mother told me . some cakes

 a. buying b. buy c. to buy d. bought

 

doc4 trang | Chia sẻ: Khải Anh | Ngày: 04/05/2023 | Lượt xem: 278 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Bài kiểm tra học kì I số 2 môn Tiếng Anh Lớp 8 - Trường THCS Thái Học (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
TR¦êNG THCS TH¸I Häc 
TEST OF ENGLISH 8
Date of testing :24./11/ 2015
I. Matrix
Chñ ®Ò
NhËn biÕt
Th«ng hiÓu
VËn dông
Céng
ThÊp
Cao
TNKQ
TL
TNKQ
TL
TNKQ
TL
TNKQ
TL
Listening
Listen to Elena talking to a friend about her family planning next month, choose the best option.
Sè c©u
6
2
8
Sè ®iÓm
1,5
0,5
2
 20%
Vocabulary & grammar, pronuncia
tion 
Gerund, reported speech in command, request, offer , adv of manner, preposition of time, Youth Union’s vocab
Sè c©u
8
2
10
Sè ®iÓm
 2,0
0,5
2,5
25%
Reading
 Read a passage about ways of learning English 
 and choose the option
Sè c©u
5
5
Sè ®iÓm
2,5 
2,5
25%
Writing
Complete the letter with cued words and phrases
Sè c©u
6
6
Sè ®iÓm
 3,0 
3,0
 30%
Tæng sè c©u hái 
19
4
6
29
Tæng sè ®iÓm
6,0
1, 0
3,0
10,0
II. Test 
Question 1. (2 pts)
Listen and choose the best option
Elena’s family is moving into a ...
A. big flat	B. small house	C. new house
They are having a.. to cecebrate.
A. birthday	B. party	C. dinner
They are moving on . 
A. 28 June	B. 18 June	C. 8 June
The party is on
A. 14 July	B. 4 July	C. 24 July
Nadia and Max can come...time.
A. some 	B. in	C. any 
The party won’t start until
A. 4.30	B. 6.30	C. 7.30
Their house is in Hampton and named 
A. London	B. Highbrige	C. Highstreet
Don’t bring any present but ..
A. ice-cream	B. wine	C. chocolate
Question 2. Choose the best option to complete the sentences (2,5pts)
1. Nga loves ................. badminton with her friends
 a. play b. plays c. playing d. played
2. My mother told me.. some cakes
 a. buying b. buy c. to buy d. bought 
3. We were born and grow up in Vietnam, so Vietnamese is our
A.foreign language
B. report card
C. pronunciation
D. mother tongue
4. Lan: I’m cold. .?
 Mai: Yes, of course.
	A. Can you turn on the lights, please?	B. Could you give me some water?
	C. Can you close the door?	D. Could you buy me some beer?
5. The teacher asked his students  in class.
A. don’t talk	B. not to talk	C. to not talk	D. don’t to talk
6. Mr. Binh drove his car .............. so he had an accident last Sunday 
 A. bad 	B. careless c. badly D. well
7.Minh is taking his driving test Monday morning. 
A. in 	 B . at 	 C. between 	 D. on 
8. I used to .  up late
A. staying 
B. stayed 
C. to stay 
D. stay 
Which word has the underlined part pronounced differently from that of the others?
9. A. may 	 B.face 	C.fat 	D.cake
10. A. list 	 B.underline 	C. highlight 	D. night
Question 3. Read the passages and choose the most appropriate answer ( A,B or C ) to each of the following questions (2,5pts) 
How Ba has improved his English
In the first year of lower secondary school I had some difficulties in learning English. My pronunciation of English words was really bad and my English grammar was worse. I did not know how to improve them. One afternoon after the lesson, my teacher of English told me to wait for her outside the classroom. She took me to wait for her outside the classroom. She took me to the school library and showed me cassettes of pronunciation drills kept in a glass bookcase. She also told me how to use an English- English dictionary to improve my English grammar. “ Now I think you know what you should do “, said she. I made much progress and only one year later I won the first prize in the English Speaking Contest held for secondary school students in my hometown.
What difficulties did Ba have in learning English in the first year ?
A. the pronunciation
B. the grammar
 C. the pronunciation and the grammar
Who wanted to meet him one afternoon after the lesson ?
A. his teacher
B. his friend
C. his parents
Where did they go after that ?
A. to the town library
B. to the school library
C. to the art gallery
What did the teacher show him then ?
A. cassettes of pronunciation drills
B. English- English dictionary
C. cassettes of pronunciation drills and English- English dictionary
What did he win one year later ?
A. the second prize in the English Speaking Contest 
B. the first prize in the English Speaking Contest 
C. the third prize in the English Speaking Contest 
Question 4. Complete the letter (3, 0 pts )
Dear Hoa,
-Thanks/your letter. 
-I/pleased/hear/you/have/interesting Teacher’s day
-We/receive/first semester report/few days ago. 
-I/get/good/grades/Math/ Geography/History/ but/English result/be/poor.
- English teacher/ask/me/ spend more time/it/so/I/study harder/next semester.
 -Write/soon/and/tell/all your news.
Regards.
Lan.
III. Answer key and mark
I. Total : 2,0 marks.
Each correct answer is 0,25 mark
1. C 2.B 3. A 4.A 
5. C 6. C 7. B 8. A
II. Total : 2,5 marks.
Each correct answer is 0,25 mark
 1. C	 2. C	3. D	4. C	5. B
 6. C	 7. D	8.D 9 C 10 A
III. Total : 2,5 marks.
Each correct answer is 0,5 mark
1. C 2. A 3. B 
 4. C 5. B 
IV. Total : 3,0 marks.
Each correct answer is 0,5 mark
Dear Hoa,
-Thanks for your letter. 
-I am pleasedto hear that you had an interesting Teacher’s day
-We received our first semester report few days ago. 
-I got good grades for Math, Geography and History but my English result was poor.
- My English teacher asked me to spend more timeon it so I must study harder next semester.
 -Write soon and tell me all your news.
Regards.
Lan.

File đính kèm:

  • docbai_kiem_tra_hoc_ki_i_so_2_mon_tieng_anh_lop_8_truong_thcs_t.doc
Giáo án liên quan