Đề kiểm tra học kì 2 môn Ngoại ngữ Lớp 9 (Có đáp án)

A/ Phần trắc nghiệm (7.5 điểm)

 I. Em hãy khoanh tròn 1 từ không cùng nhóm với các từ còn lại (1.25 điểm)

 1. A. Lunar Tet B. Passover C. Easter D. Wednesday

 2. A. or B. but C. look after D. so

 3. A. who B. that C. which D. and

 4. A. rain B. typhoon C. volcano D. earthquake

 5. A. painted B. took C. talked D. watched

 II.Em hãy khoanh tròn 1 đáp án đúng nhất để hoàn thành các câu sau (2.5 điểm)

 1.Tet is the holiday . celebrated in Lunar New year.

 A. which is B. what is C. which was D. what was

 2 .Many tourists enjoy festivals in Vietnam . they don’t speak Vietnamese.

 A. though B. when C. if D. because

 3. Nha Trang is a place . you can find many beautiful beaches.

 A. which B. that C. where D. from which

 4.Nguyen Du was the writer . wrote “Kieu story”.

 A. whose B. whom C. who D. how

 5. They have to go to school, . It is raining very hard.

 A. though B. because C. and D. when

 6 . We are very hungry we can not eat anything.

 A. although B. and C. but D. so

 7.She told me a story . I found hard to believe.

 A. what B. which C. in which D. at which

 8.The animal, which chosen to be the logo of SEA GAME 2003 is the buffalo.

 A. is B. are C. was D. were

 9.The planet, which is to the earth is Venus.

 A. closest B. closes C. closed D. closing

 10.It . in Lang Son in the winter of 2002.

 A. snows B. snowy C. snowed D. snow

 

doc7 trang | Chia sẻ: Khải Anh | Ngày: 09/05/2023 | Lượt xem: 238 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra học kì 2 môn Ngoại ngữ Lớp 9 (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
 KIỂM TRA HỌC KÌ 2
MÔN NGOẠI NGỮ 9 
Họ và tên:.............................................Lớp: 9A......	Đề 1
ĐIỂM
LỜI PHÊ CỦA THẦY GIÁO, CÔ GIÁO
A/ Phần trắc nghiệm (7.5 điểm)
 I. Em hãy khoanh tròn 1 từ không cùng nhóm với các từ còn lại (1.25 điểm) 
 1. 	A. Lunar Tet 	B. Passover 	C. Easter 	 	D. Wednesday
 2. 	A. or	B. but	 	C. look after	 	D. so	
 3. 	A. who 	B. that 	 	C. which 	D. and
 4. 	A. rain 	B. typhoon 	 	C. volcano 	D. earthquake
 5. 	A. painted	B. took	C. talked	D. watched 
 II.Em hãy khoanh tròn 1 đáp án đúng nhất để hoàn thành các câu sau (2.5 điểm)
 1.Tet is the holiday.. celebrated in Lunar New year..
 A. which is B. what is	 C. which was	 D. what was
 2 .Many tourists enjoy festivals in Vietnam.. they don’t speak Vietnamese.
 A. though B. when 	 C. if D. because
 3. Nha Trang is a place.. you can find many beautiful beaches.
 A. which B. that C. where D. from which
 4.Nguyen Du was the writer.. wrote “Kieu story”.
 A. whose B. whom 	 C. who 	 D. how
 5. They have to go to school,. It is raining very hard.
 A. though B. because C. and D. when
 6 . We are very hungry we can not eat anything.
 A. although B. and 	 C. but 	 D. so
 7.She told me a story.. I found hard to believe.
 A. what B. which C. in which	 D. at which
 8.The animal, whichchosen to be the logo of SEA GAME 2003 is the buffalo.
 A. is 	 B. are C. was 	 D. were
 9.The planet, which is to the earth is Venus.
 A. closest B. closes C. closed D. closing
 10.It.. in Lang Son in the winter of 2002.
 A. snows B. snowy 	 C. snowed D. snow
 III. Trong mỗi câu có một lỗi sai, em hãy khoanh tròn lỗi sai đó (1.25 điểm)
1.Tet is a festival who occurs in late January or early February.
 A B C D
2.He ate a lot of food but he wasn’t very hungry.
 A B C D
3.Miss Lan, which sings very well, is my teacher.
 A B C D
 4.Vietnam, where is in South-east Asia, exports rice.
 A B C D 
5. If they choosing the way, they will be late 
 A B C D
IV. Đọc đoạn văn dưới đây và chọn T nếu câu phát biểu dưới đúng và F nếu sai (2.5 đ)
 Christmas is the biggest festival of the year in most of Britain. Celebrations start properly on 24 December, Christmas Eve, although there have been several weeks of preparation before hand. The Christmas trees and all the presents, food, drinks and decorations have been bought. Christmas cards have already been sent to friends and relations. About a week before Christmas, people usually put up their decorations and decorate the Christmas tree with lights, various colored decorations and an angle on the top. Family presents are usually put under the tree.
 1. In Britain charismas is the smallest festival. 
 2. Christmas is on 24 December. 
 3. Christmas cards have already been sent to friends and 
 relations before Christmas Eve. 
 4. People decorate the Christmas tree with an angle on the top. .. 
 5. Family presents are usually put under the bed. 
B. PHẦN TỰ LUẬN (2.5 đ)
V. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc (1.25 đ)
 . 1. Nam, who (live). on Dien Bien Phu street, is my friends.
 2.The country which won the 1998 Tiger Cup (be).. Singapore.
 3.The woman who is (wear) .blue dress is my mother.
 4.Although I was tired , I ( finish).. all my homework.
 5. Nam  (win) the match, If he hard working 
VI. Em hãy điềm từ thích hợp vào chỗ trống để hoàn thành đoạn hội thoại sau (1.25đ)
 	. 
 John : I think we should... some candles before a typhoon
 Mary : I agree.. you. There may be a power cut.
 Tim : I think we  buy some canned food.
 John : ?
 Tim : Because the market will.. closed and no food will be available.
 - The end -
	 Đáp án- Biểu điểm
KIỂM TRA 1 TIẾT – TIẾT 62 (PPCT)
MÔN NGOẠI NGỮ 9 Đề 1
A. Phần trắc nghiệm: (7.5 marks):
 I. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. D
 2. C
 3. D
 4. A
 5. B
 II. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. A 6. C
 2. A 7. B
 3. C 8. C
 4. A 9. A
 5. A 10. C
 III. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. B
 2. C
 3. A
 4. B
 5. B
 IV. 1.Mỗi câu đúng được 02,5 điểm
 a. F
 b. T
 c. T
 d. T
 e. F	
 2. Mỗi câu đúng được 02,5 điểm
 a. B
 b.C
 c. C
 d. B
 e. A
 B. Phần tự luận( 2.5 điểm)
 V. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. lives
 2. was
 3. wearing
 4. finished
 5. will win
 VI. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. buy 3. should
 2. with 4. why 	5.be
 KIỂM TRA HỌC KÌ 2
MÔN NGOẠI NGỮ 9 
Họ và tên:.............................................Lớp: 9A......	Đề 2
ĐIỂM
LỜI PHÊ CỦA THẦY GIÁO, CÔ GIÁO
A/ Phần trắc nghiệm (7.5 điểm)
 I. Em hãy khoanh tròn 1 từ không cùng nhóm với các từ còn lại (1.25 điểm) 
 1. 	A. typhoon 	B. raining	 	C. volcano 	D. earthquake
 2. 	A. weather	B. cold	 	C. sunny	D. warm 
 3. 	A. who 	B. and 	 	C. which 	D. that 
 4. 	A. Wednesday 	B. Passover 	C. Easter 	 	D. Lunar Tet
 5. 	A. painted	B. talked	C. written	D. played
 II.Em hãy khoanh tròn 1 đáp án đúng nhất để hoàn thành các câu sau (2.5 điểm)
 1. They have to go to school,. It is raining very hard.
 A. but 	B. because C. and 	D. though
 2. I suggest .. some money.
 A. collect B. to collect C. collecting	D. collected
 3. Nha Trang is a place.. you can find many beautiful beaches.
 A. which B. that C. where 	D. from which
 4.Nguyen Du was the writer.. wrote “Kieu story”.
 A. who B. whom 	 C. whose 	 	D. that
 5. Tet is the holiday.. celebrated in Lunar New year.
 A. which was B. what is	 C.	which is 	D. what was 
 6 . We are very hungry we can not eat anything.
 A. although B. and 	 C. but 	 	D. so
 7. You should  the amount of the water your family uses.
 A. reduced B. reduce C. reducing	D. reduces
 8. It.. in Lang Son in the winter of 2002.
 A. snows B. snowy 	 C. snowed 	D. snow
 9.The planet which is to the earth is Venus.
 A. closest B. closes C. closed 	D. closing
 10. The animal which ..to be the logo of SEA GAME 2003 is the buffalo.
 A. is chosen B. are chosen C. was chosen	D. were chosen 
 III. Trong mỗi câu có một lỗi sai, em hãy khoanh tròn lỗi sai đó (1.25 điểm)
1. Tet are a festival which occurs in late January or early February.
 A B C D
2. He ate a lot of food but he wasn’t very hungry.
 A B C D
 3. Turn off the T.V for me, will you? I want to watch the weather forecast.
 	 A B C D
4. Vietnam, where is in South-east Asia, exports rice.
 A B C D 
5. If they choosing the way, they will be late 
 A B C D
IV. Đọc đoạn văn dưới đây và chọn T nếu câu phát biểu dưới đúng và F nếu sai (2.5 đ)
 Christmas is the biggest festival of the year in most of Britain. Celebrations start properly on 24 December, Christmas Eve, although there have been several weeks of preparation before hand. The Christmas trees and all the presents, food, drinks and decorations have been bought. Christmas cards have already been sent to friends and relations. About a week before Christmas, people usually put up their decorations and decorate the Christmas tree with lights, various colored decorations and an angle on the top. Family presents are usually put under the tree.
1. In Britain charismas is the smallest festival. 
2. Christmas is on 24 November. 
 3. Christmas cards have already been sent to friends and 
 relations before Christmas Eve. 
 4. People decorate the Christmas tree with an angle on the top. .... 
 5. Presents are usually put under the bed. 
B. PHẦN TỰ LUẬN (2.5 đ)
V. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc (1.25 đ)
 . 1. Nam, who (live). on Dien Bien Phu street, is my friends.
 2.The country which won the 1998 Tiger Cup (be).. Singapore.
 3.The woman who is (wear) .blue dress is my mother.
 4.Although I was tired , I ( finish).. all my homework.
 5. Nam  (win) the match, If he hard working 
VI. Em hãy điềm từ thích hợp vào chỗ trống để hoàn thành đoạn hội thoại sau (1.25đ)
 	. A: I think we should... some candles before a typhoon
 B: I agree.. you. There may be a power cut.
 C: I think we  buy some canned food.
 A: ?
 C: Because the market will.. closed and no food will be available.
 - The end -
	 Đáp án- Biểu điểm
A. Phần trắc nghiệm: (7 marks):
 I. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. D
 2. B
 3. D
 4. A
 5. B
 II. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. A 6. C
 2. A 7. B
 3. C 8. C
 4. A 9. A
 5. A 10. C
 III. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. B
 2. C
 3. A
 4. B
 5. B
 IV. 1.Mỗi câu đúng được 02,5 điểm
 a. F
 b. T
 c. T
 d. T
 e. F
 2. Mỗi câu đúng được 02,5 điểm
 a. B
 b.C
 c. C
 d. B
 e. A
 B. Phần tự luận( 3điểm)
 V. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. lives
 2. was
 3. wearing
 4. finished
 5. will win
 VI. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm
 1. buy 3. should
 2. with 4. why 	5.be

File đính kèm:

  • docde_kiem_tra_hoc_ki_2_mon_ngoai_ngu_lop_9_co_dap_an.doc
Giáo án liên quan