Bài kiểm tra 45 phút bài số 2 môn Tiếng Anh Lớp 9 (Hệ 7 năm) - Năm học 2017-2018 - Trường THCS Hoàng Tân (Có đáp án)

II. Listen then fill in the blanks with WORDS from the conversation.

1. Lucia is planning to go to Japan this .

2. Mark is studying culture.

3. Ami is Lucia’s Japanese

4. Japanese culture and are complex, according to what Lucia heard.

5. Ami will introduce Lucia to her

PART B: GRAMMAR – VOCABULARY – LANGUAGE FUNCTIONS

Choose the word, phrase or expression that best completes each sentence (2 points):

1. He arrived _______ NewYork city _______ 5 o’clock in the afternoon.

 A. at/at B. in/at C. at/on

2. Learning a foreign language also includes learning the _______ of that country.

 A. reputation B. scenery C. culture

3. He ______ me if I spoke English more quickly.

 A. told B. asked C.said

4. If you don’t finish your homework, you ________ a bad mark.

 A. will have B. will give C. will get

5. The examiner asked Mai where______

 A. she lives B. she lived C. does she live

6. We are looking forward ______with you.

 A. working B. to work C.to working

7. Nam can’t speak English well. He wishes he_________ English well.

 A. spoke B. would speak C. speak

8. “ ________ ”? “By bus”

 A. How did you get there? B. What did you take to get there

 C. Did you get there by motobike

 

docx6 trang | Chia sẻ: Khải Anh | Ngày: 08/05/2023 | Lượt xem: 252 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Bài kiểm tra 45 phút bài số 2 môn Tiếng Anh Lớp 9 (Hệ 7 năm) - Năm học 2017-2018 - Trường THCS Hoàng Tân (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TX CHI LINH
Trường THCS Hoàng Tân
Họ và tên: .............................................
Lớp: 9........ 
Mark
BÀI KIỂM TRA 45 PHÚT BÀI SỐ 2- NĂM HỌC 2017 - 2018
Số phách
MÔN: Tiếng Anh 9 - Hệ 7 năm
(Thời gian làm bài: 45 phút)
Số phách
Lời phê
Điểm
PART A: LISTENING (2pts)
I. Listen to 5 dialouge then tick the suitable picture A, B or C (1 p)
1. What will the weather be like for the trip to Brighton tomorrow?
 A
 B
 C
2. What will the weather be like for the match on Friday?
 A
 B
 C
3. What will the weather be like on Saturday?
 A
 B
 C
4. What's the weather going to be like tomorrow?
A
B
 C
 Don’t write in here.
 Don’t write in here.
5. How is the weather today?
 A B C
II. Listen then fill in the blanks with WORDS from the conversation.
1. Lucia is planning to go to Japan this .
2. Mark is studying culture.
3. Ami is Lucia’s Japanese
4. Japanese culture and are complex, according to what Lucia heard.
5. Ami will introduce Lucia to her 
PART B: GRAMMAR – VOCABULARY – LANGUAGE FUNCTIONS
Choose the word, phrase or expression that best completes each sentence (2 points):
1. He arrived _______ NewYork city _______ 5 o’clock in the afternoon.
	A. at/at	B. in/at	C. at/on	
2. Learning a foreign language also includes learning the _______ of that country. 
	A. reputation	B. scenery	C. culture	
3. He ______ me if I spoke English more quickly.
	A. told	B. asked	C.said
4. If you don’t finish your homework, you ________ a bad mark.
	A. will have	B. will give	C. will get	
5. The examiner asked Mai where______
	A. she lives 	B. she lived	C. does she live	
6. We are looking forward ______with you.
 A. working	B. to work 	C.to working 	
7. Nam can’t speak English well. He wishes he_________ English well.
	 A. spoke	B. would speak	C. speak	
8. “ 	________ ”? “By bus”
	A. How did you get there?	B. What did you take to get there
	C. Did you get there by motobike	
9. Lan worked hard, ________ she passed her exam. A. so	 B. because	 C. since	
10. 10. If you .students, you must be wear uniform A. is B. are	 C. will be
 Don’t write in here.
 Don’t write in here.
PART C. READING
I.Match one sentence with the correct letter A-H (1,5 pts)
ROAD CLOSED
BECAUSE OF TRAFFIC ACCIDENT
1.You can’t leave your car here all day.
B. SORRY – CASH ONLY
2.You pay less to eat at this time.
C. SHORT STAY CAR PARK
£1.50 up to 9 hours
3.If you are staying here, you may leave your car in this place.
D. TWO MEALS FOR THIS PRICE
OF ONE WITH THIS VOUCHER
4.Bring a friend here for lunch and you will pay for only one meal.
E. PARKING FOR HOTEL GUESTS ONLY
G. All meals HALF - PRICE 5 - 6pm
5.You cannot drive here at the moment.
1.................... 2..................... 3..........................4.......................5......................
II. Read the following passage, then choose the correct answer A, B or C. (1 ,5pts)
Last week, my friend and I spent a weekend in the countryside. We visited my uncle’s farm. I had been to the farm several times before, but this was the first time for my friend. Naturally, it was a great event for him. Finally, the days came. It was a fine morning. We got up very early because we wanted to leave home after breakfast. We made the journey by bus. We reach my uncle’s farm at noon. After lunch we spent many hours walking round the village to see the sights and walking through the wood to look for bird’s nests. In the next morning, we have a big breakfast with plenty of farm products. After breakfast, my uncle took us to a small lake not far from home. There we fished and had a nice lunch with the fish we caught. The weekend was short; however, we enjoyed it very much. The country air was fresh and pure. We felt healthy and strong when we came back to the city for our school work.
When did the writer and his friend go to visit the farm?
	A.Next week.	B. Last week.	C. Since last month.
How did they make the journey?
By car.	B. By motorbike	C. By bus
When did they reach the farm?
at 12 o’clock	B. at 4 p.m	C. at 8 p.m
What did they do on the first day?
go fishing	B. go sightseeing	C. go swimming
 Don’t wrte here
 Don’t write in here.
 Don’t write in here.
5.Which of the following statements is NOT true?
A.The writer didn’t spend his weekend in the countryside alone.
B.The weather was good on the day they started their journey.
C.The writer’s uncle took him and his friend to a lake in the afternoon.
PART D: WRITING
I. Rewite the second sentence so that it has a similar meaning to the first.(1,5pts)
 1-You can improve your English by practicing speaking every day.
->	If ...........................................................................................................................................
2-"How much do you think it will cost?" he said to me. 
=> He asked me..........................................................................................................................
3-	“Do your grandparents still live in Nha Trang now ?” said Nam to me.
->	Nam ...................................................................................................................................
4. The teacher asked me “Why don’t you answer my question?”
->The teacher asked me 
5. My friend doesn’t water the trees often, so they die. 
-> Because 	
II Write a formal letter to send to one of the language schools you want to attend to improve English. Follow the outline (1.5pts)
Dear Mr John,
 1-	I / see / school’s advertisement / TV / last night.
	................................................................................................................................................
2-	I / interested / learn English / and / I / like / information / school.
	................................................................................................................................................
3-	I / study / English / four years / but / want / improve / speaking / and / listening / skill.
	................................................................................................................................................
4-	I / be / very grateful / if / you / send / details / courses / fees.
	................................................................................................................................................
5-	Look / forward / hear / you / soon
Sincerely,	
Tom Baker.
UBND THỊ XÃ CHÍ LINH
TRƯỜNG THCS HOANG TAN
HƯỚNG DẪN CHẤM
Mark
BÀI KIỂM TRA 45 PHÚT BÀI SỐ 2- NĂM HỌC 2017 - 2018
MÔN: Tiếng Anh 9 - Hệ 7 năm
Question
Answer keys
Marks
Listening 
I
I. Tổng 1 điểm. Mỗi câu đúng 0.2 đ
1. C	2. B	3. C	4. A	5. A
1 điểm
0.2x5
Listening 
II
II. Tổng 1 điểm. Mỗi đáp án đúng 0.2 đ
1. summer	2. Japanese 	3. Pen pal
4. language	5.family. 
1 điểm
0.2x5
Grammar
Vocabulary
Tổng 2 điểm. Mỗi câu đúng 0.2 đ
1. B	2. C	3. B	4. A	5. B	6. C	7. A	8. A	9. A	10. B
2 điểm
0.2x10
Reading
I.Tổng 1.5 điểm. Mỗi câu đúng 0.3 đ
1. C 2. G 3.E 4. D 5.A
1.5 điểm
0.3x5
II. Tổng 1.5 điểm. Mỗi câu đúng 0.3 đ
1 – B	2 – C	3 – A	4 –B	5 - C
1.5 điểm
0.3x5
Writing
I. Tổng 1.5 điểm. Mỗi câu đúng 0.3 đ
1. If you speak English everyday, you can improve it.
2. He asked me how much I thought it cost.
3. Nam asked me If My grandparents still lived in NT then.
4. The teacher asked me why I didn’t answer her question.
5. Because My friend doesn’t water the trees often, they die. 
1.5 điểm
0.3x5
II. 
Dear Mr John,
 1-	I saw your school’s advertisement on TV last night.
2-	I am interested in learning English and I would like some information about your school.
3-	I have studied English for four years but I want to improve my speaking and listening skills.
4-	I would be very grateful if you send the details of courses and fees.
5-	I look forward to hearing from you soon.
Sincerely,	
Tom Baker.
1.5 điểm
0.3x5
 Don’t write in here.
 Don’t write in here.

File đính kèm:

  • docxbai_kiem_tra_45_phut_bai_so_2_mon_tieng_anh_lop_9_he_7_nam_n.docx