Đề kiểm tra 45 phút số 4 môn Tiếng Anh Lớp 8 (Có đáp án)

PART I. LISTEN.

Listen to a girl telling about Halloween Night and tick True (T) or (False) before each sentence

1. .Her mom buys candy, tomatoes, and a lot of vegetables.

2. .Her mom buys her a ghosh costume.

3. .Her sister is going to dress up as a fairy.

4. .Her dad buys a pumkin.

5. .They draw and carve a face on the pumpkin.

6. .They go “trick or treat’.

7. .They go to many houses and knock on the neighbors’ door.

8. .Their nighbors don’t give them any candy.

PART II. VOCABULARY AND GRAMMAR.

* Find the word whose underlined part is pronounced differently (0.5p):

1. A. vacation B. restaurant C. lake D. information

2. A. sight B. lion C. child D. children

* Choose the best answers to complete the sentences below (2.5ps):

3. The Hanging Gardens of Babylon is one of the.of the world.

 a. buildings b. walls c. wonders d. strangers

4. We ________ in Lenin Park when it rained.

a. walked b. have walked c. were walking d. walks

5. The first hamburgers _______ by Louis Lassen in 1985.

a. to make b. were made c. will be made d. making

6. She asked me if I _________ pop music.

a. like b. likes c. will like d. liked

7.Lan asked Nga .she had a driving license.

A. whether B. what C. weather D. where

8. Have you got a ________ pot ?

a. rice – cook b. rice – cooking c. cooking – rice d. rice - cooked

9. We have known them ________ 3 years.

a. for b. in c. since d. at

 

doc5 trang | Chia sẻ: Khải Anh | Ngày: 04/05/2023 | Lượt xem: 178 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra 45 phút số 4 môn Tiếng Anh Lớp 8 (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Full name: .. ENGLISH 45 MINUTE TEST NO 4
Class: 8	 
Mark
Remarks
PART I. LISTEN.
Listen to a girl telling about Halloween Night and tick True (T) or (False) before each sentence
.Her mom buys candy, tomatoes, and a lot of vegetables.
.Her mom buys her a ghosh costume.
.Her sister is going to dress up as a fairy.
.Her dad buys a pumkin.
.They draw and carve a face on the pumpkin.
..They go “trick or treat’.
..They go to many houses and knock on the neighbors’ door.
..Their nighbors don’t give them any candy.
PART II. VOCABULARY AND GRAMMAR.
* Find the word whose underlined part is pronounced differently (0.5p):
1. A. vacation	B. restaurant	C. lake	D. information
2. A. sight	B. lion	C. child	D. children
* Choose the best answers to complete the sentences below (2.5ps):
3. The Hanging Gardens of Babylon is one of the........................of the world.
 a. buildings	b. walls 	c. wonders	d. strangers
4. We ________ in Lenin Park when it rained.	 
a. walked 	b. have walked 	c. were walking 	d. walks
5. The first hamburgers _______ by Louis Lassen in 1985. 
a. to make 	b. were made 	c. will be made 	d. making
6. She asked me if I _________ pop music.	 
a. like 	b. likes 	c. will like 	d. liked
7.Lan asked Nga ..she had a driving license. 
A. whether 
B. what 
C. weather
D. where
Have you got a ________ pot ? 	 
a. rice – cook 	b. rice – cooking 	c. cooking – rice 	d. rice - cooked
9. We have known them ________ 3 years.	
a. for 	b. in 	c. since 	d. at
10. Jonny is always __________ T.V all the night.	
a. watch 	b. watched 	c. watching 	d. watches 
11. Do you want me to help with the washing up?
a. Yes, please. It’s delicious.	c. No. I don’t have it.
b. Yes, please. Here you are.	d. No, of course not. We have a dish washer.
12. What activities did you take part in?
a. I had a good time here.	c. We came there in a taxi.
b. I went swimming and took a lot of photos. 	d. We flew there.
PART III. READ.
Read the passage below and answer the questions (2.5ps):
In Scotland, the biggest festival of the year is “Hogmanay”. “Hogmanay” is the Scottish word for New Year’s Eve. On 31st December in Edinburgh, there is an enormous firework display (màn bắn pháo hoa) at the castle and they play live music in the park. Thousands of people gather in the streets , coffees and bars. Then at 12 o’clock, church bells ring all over the city. After midnight people go “first footing” . This is a Scottish custom that dates back hundreds of years. “First footing” is visiting your neighbours after midnight on New Year’s Eve. The visitors must step into the house with their right foot step first, to bring good luck. Traditionally, the visitors bring three gifts: a piece of coal, a piece of “short bread” ( a Scottish biscuit) and a little whisky. The gifts symbolize warmth, food and happiness. If the first person who visits your home after midnight is a man with dark hair, that is particularly lucky.
1. What is the biggest festival in Scotland?
2. What do people do on 31st December in Edinburgh?
.
3. What do people do after midnight?
 .
4. What is first footing? 
5. What is your favorite festival? 
.
PART IV. WRITE: Write a postcard using the given words (2,5ps):
Dear Thuy,
We / having / enjoyable time / Hoi An.
The weather / fine / warm.
.
The streets / so crowded / that / cars / not allowed / to / center / of / city.
..
The people / here / friendly / helpful.
..
I / bought / dried flowers / you / and / I / be home / next Monday.
See you next week.
Love,
Lan
MATRIX
Language areas or skills
Recognition
Understanding
Application
Total
Low
High
MCQ
Ob
MCQ
Ob
MCQ
Ob
MCQ
Ob
LISTENING
Listen to a passage about Halloween Night and tick True or False 
N0 Q
 8
8
Points
2.0
2.0 (20%)
VOCAABULARY + GRAMMAR
Pronunciation: sounds: ei; i ; ai; 
- Past simple ; Past progressive
- Passive form
- Reported speech
- ing & -ed participle
- compound word
- Progressive tense with always
- Present perfect
N0 Q
2
10
12
Points
0. 5
2.5
3.0 (30%)
READING
Read a passage about Hogmanay festival in Scotland and answer the questions
N0 Q
4
1
5
Points
 2.0
 0.5
2.5 (25%)
WRITING
Write a postcard to a friend using the given words
N0 Q
3
2
5
Points
1.5
 1.0
2.5 (25%)
N0 Q
10
14
6
30
Points
2.5
4.5
3.0
10
ANSWER KEYS & MARK
I/ LISTENING (2pts)
Each correct asnwer Ss get 0.25 mark
1. F
2.T
3.F
4.T
5.T
6.T
7.T
8.F
 II/ VOCABULARY & GRAMMAR
* Find the word whose underlined part is pronounced differently (0.5p):
1. B
2.D
* Choose the best answers to complete the sentences below (2.5ps):
3.c
4.c
5.b
6.d
7.a
8.b
9.a
10.c
11.d
12.b
III/ READING
Read the passage below and answer the questions (2.5ps):
Each correct answer Ss get 0.5 mark
1. The biggest festival in Scotland is Hogmanay.// It is Hogmanay.
2. They gather in the streets, coffees and bars 
3. After midnight they/ people go frist footing.
 4. First footing is viting your neighbor’s after midnight on New Year Eve.
 5. Ss’ answer. 
PART IV. WRITE: Write a postcard using the given words (2,5ps)
Each correct answer Ss get 0.5 mark
Dear Thuy,
We are having an enjoyable time in Hoi An.
The weather has been fien nad warm/ is fine and warm.
The streets are so crowded that cars are not allowed to the center of the city.
The people here are friendly and helpful.
I bought a lot of dried flowers for you and i will be home next Monday.
See you next week.
Love,
Lan

File đính kèm:

  • docde_kiem_tra_45_phut_so_4_mon_tieng_anh_lop_8_co_dap_an.doc
Giáo án liên quan